sâmbătă, 6 octombrie 2012

Bacaul inconjurat de victorii !!



             Se pare ca 6 octombrie este o zi norocoasa pentru voleiul din bacau atat masculin cat si feminin care a adus 2 victorii importante pentru inceputul de sezon in ambele tabere.
             La volei masculin, echipa de la Stiinta a avut meci in deplasare cu NIRO GUARD Bucuresti, pe care i-a batut in trei seturi. Primele doua seturi fiind mai stranse , la 23 si la 28 , dar setul al treilea a fost castigat mult mai usor de catre bacauani la scorul de 18. Asadar Stiinta Bacau - NIRO GUARD Bucuresti 3 - 0 (25-23,30-28,25-18 ), sextetul de baza fiind Martin Codrut , Lazar Roberto, Marciu Laurentiu, Ursache Andrei (libero), Saracutu Andrei, Bitire Dan, Gal Andrei. A mai intrat pe parcursul meciului si Florea Dan .
          Voleiul feminin a disputat meciul impotriva echipei CSM Bucuresti pe teren propriu la sala sporturilor din Bacau. Fetele de la Stiinta au castigat destul de usor meciul cu 3 - 0 la seturi. Primul set s-a terminat la scorul de 13, al doilea si al treilea la 21. Au jucat pentru bacauance : Sabina Miclea , Fales Georgiana,  Roxana Iosef, Rogojinariu Denisa, Kremena Kamenova,Fabiana Sosa, Lucia Gaido. Au mai intrat pe parcursul meciului : Alexandra Sobo, Crina Baltatu, Mihaela Herlea, Breban Ramona, Sanja Aleksovska.
                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu