joi, 27 septembrie 2012

REZULTATE CUPA ROMANAIEI VOLEI MASCULIN


              Capitala Romaniei a fost martora a doua meciuri terminate in tie-break disputate intre Steaua Bucuresti - Explorari Baia Mare si CSM Agronomia Bucuresti - Universitatea Cluj. Al treilea meci s-a disputat la Piatra Neamt unde echipa gazda a intalnit noua promovata Phoenix Simleul Silvaniei , care a pierdut in fata ehipei nemtene in 4 seturi.
               In meciul dintre CSM Agronomia Bucuresti - Universitatea Cluj, echipa clujeana a condus cu 2-0 la seturi, dar a urmat o relaxare inexplicabila a echipei ardelene care a dus la pierderea meciului.
               Al doilea meci terminat in tie-break disputat intre Steaua Bucuresti - Explorari Baia Mare a inceput prin castigarea primului act de catre echipa baimareana cu scorul de 25 - 20 , iar Steaua a egalat scorul castigand cu 28 - 26. Setul al treilea a fost castigat de stelisti , 25 - 20 dar baimarenii au reusit sa revina si s-au impus in setul patru ,25 -21. Ultimul act a fost foarte disputat dar se pare ca echipa bucuresteana a fost mai buna si a invins , scor 15 - 12 .

Rezultate :


VCM LPS Piatra Neamţ - Phoenix Şimleu 3 - 1 (9, -22, 20, 16)
Steaua - Ştiinţa Explorări Baia Mare 3 - 2 (-20, 26, 20, -21, 12)
CSM Agronomia Bucureşti - "U" Cluj 3 - 2 (-20, -16, 17, 20, 6) 


             Mentionam ca echipa Explorari Baia Mare s-a prezentat la Bucuresti cu un lot redus format din 9 jucatori, iar echipa CSM Universitatea Craiova s-a calificat automat deoarece echipa LPS Bihorul Oradea nu s-a inscris in turneul de Divizia A1 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu